روغن بادام شیرین

روغن بادام %100 خالص یک روغن کاملاً طبیعی است که برای تغذیه و احیای انواع پوست ایده آل است. روغن بادام به راحتی قابل جذب بوده و منافذ پوست را مسدود نمی کند ، بنابراین باعث ایجاد پوستی صاف ، نرم و سالم می شود.

وزن : 60cc

بیشتر ببینید
امکان پرداخت در محل با انتخاب پست سفارشی

۳۶,۰۰۰ تومان

امکان پرداخت در محل با انتخاب پست سفارشی

روغن بادام شیرین

اگرچه معمولاً از بادام به عنوان آجیل یاد می شود ، اما در واقع دانه ای است که در مرکز میوه بادام یافت می شود  و از نزدیک شبیه هلو است.  در واقع روغن بادام  شیرین از بذر میوه آن استخراج می شود.

بادام شیرین از نظر چربی بسیار غنی است و به همین دلیل آن را به یک منبع روغن عالی تبدیل کرده است که به طور معمول در غذاها ، روغنهای ماساژ و مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.روغن بادام شیرین متشکل از ۷۰٪ چربی اشباع نشده و به همین دلیل تأثیر آن بر سلامت قلب اثبات شده است.
این روغن محصولی چند منظوره است که هم به عنوان ماده غذایی و هم برای مراقبت از پوست و مو استفاده  می شود.البته نباید از آن در پخت و پز استفاده شود ، زیرا درجه حرارت بالا ارزش غذایی آن را از بین می برد و پس از اتمام مراحل پخت غذا به غذاها اضافه شود.

این روغن حاوی فیبر ، اسیدهای چرب و سایر ترکیبات گیاهی است. این ترکیبات به پایین آوردن کلسترول و تنظیم قند خون ، به افراد مبتلا به کلسترول بالا و بیماری های قلبی و  همچنین به کاهش وزن کمک می کند.

فواید سلامتی و کاربرد روغن بادام شیرین

روغنی که از این گیاه درختی خوشمزه حاصل می شود ، معمولاً به عنوان یک ماده طبیعی در مراقبت از پوست و مو و سلامتی مورد استفاده قرار می گیرد . این یک غذای رضایت بخش است که دارای مزایای بالقوه سلامتی بسیاری می باشد.

اما این روغن چگونه می تواند برای سلامتی مفید باشد و چگونه می توان از آن به عنوان یک درمان زیبایی چند منظوره استفاده کرد.

در زیر به خواص روغن بادام شیرین برای زیبایی پوست و مو اشاره شده است

روغن بادام منبع خوبی از آنتی اکسیدان، ویتامین E و چربی های اشباع نشده است. رژیم های غذایی سرشار از چربی اشباع نشده دارای مزایای سلامتی ، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و چاقی و کاهش وزن را فراهم می کنند.

  • روغن بادام یک عنصر محبوب در محصولات زیبایی طبیعی است. مصرف این روغن هم برای پوست و هم برای مو مفید است و این تا حدودی به دلیل خاصیت نرم کنندگی و ابرسانی آن مربوط می شود.
  • این روغن همه کاره برای افرادی که به دنبال محصولات زیبایی طبیعی هستند از بسیاری جهات انتخاب بسیار خوبی است.

 

  • به عنوان یک پاک کننده آرایش ، یک مرطوب کننده طبیعی پوست یا مو ، روغن ماساژ و ضد افتاب استفاده می شود.
  •  نسبت به مرطوب کننده های تجاری ارزان تر است و هیچ ماده مضری ندارد.
  • یک مرطوب کننده مناسب برای پوست های حساس است.
  • روغن بادام شیرین را می توان روی آرنج ، پا و سایر قسمت های خشک بدن ماساژ داد.
  • برای ساختن ماسک موی خانگی می توان آن را با آووکادو پوره شده ترکیب کرد.

 

موارد استفاده از روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین با سرکه سیب و سبزیجات خرد شده به عنوان یک سس سالاد خوشمزه مصرف می شود

برای  افزودن طعم  و مواد مغذی در وعده های غذایی به کار می رود

اضافه کردن مقداری از این روغن به ماکارونی  باعث کاهش کربوهیدارت اضافی آن می شود

 

در نهایت این روغن یک روغن همه کاره است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی یا یک محصول زیبایی طبیعی برای پوست و مو استفاده شود.

برای مقالات مرتبط با این روغن به این لینک مراجعه فرمائید.

روغن بادام شیرین تهیه شده توسط سایت هارمونی گیاهان به شیوه پرس سرد و با بهترین کیفیت تهیه می گردد. از خواص این روغن لذت ببرید.

 

وزن60 g

هنوز رتبه دهی نشده است

اولین نفری باشید که بررسی می کند “روغن بادام شیرین”

برای آگاهی از تخفیفات ،فروش ویژه، اخبار و دانستینی های بی نظیر سایت آدرس ایمیل یا شماره تلفن خود را وارد نمائید.

ما را در شبکه های اجتماعی همراهی فرمائید.