روغن اسانسی لاوندر

محل تولید: هند
نوع روغن اسانسی
رایحه و آرماتراپی: : گلی، ملایم (ملایم تر از یلنگ یلنگ)، شیرین، خنک، خواب آور، ضدافسردگی و شادی آور، آرام بخش و ضد استرس، ضد درد و رفع سردرد
تخصص در مراقبت از پوست و مو : ضد جوش و آکنه و کوچک کننده منافذ

وزن : 10 میلی لیتر

بیشتر ببینید
امکان پرداخت در محل با انتخاب پست سفارشی

۵۰,۰۰۰ تومان

در انبار موجود نمی باشد

امکان پرداخت در محل با انتخاب پست سفارشی

تخصص روغن اسطوخودوس رفع جوش و کوچک کننده منافذ

بگذارید همین ابتدا بگوییم که روغن اسطوخودوس یک آنتی باکتریال بسیار قوی است. این آنتی باکتریال بودن، ویژگی اصلی برای تخصص روغن لوندر است، و به ندرت در روغن های اسانسی مشابه آن یافت می شود. آلودگی ها و چربی ها وقتی در منافذ پوستتان نفوذ می کنند، و باعث بزرگ شدن منافذ شده و پوست شما را مستعد انواع جوش و آکنه می کنند. استفاده از روغن اسانسی لوندر، باعث تمام آلودگی ها، سلول های مرده و چربی هایی که عمیقا در منافذ پوست نفوذ کرده اند را پاک کرده و آن ها را به کلی از بین می برند. با پاک شدن آلودگی ها از منافذ، دو اتفاق اساسی می افتد. اول اینکه، منافذ دوباره به حالت عادی بازمی گردند و جمع می شوند. دوم اینکه پوست شما حالا سرشار از آنتی باکتری است که این اتفاق احتمال جوش و آکنه  را بسیار پایین می آورد و از بسیاری از مشکلات پوستی پیشگیری می کند. روغن لوندر یک متخصص پرکار، پراستفاده و بسیار خوشبو است و شما می توانید برای زیبایی پوستتان و پیشگیری از انواع جوش، روی آن حساب ویژه ای باز کنید.

مهارت های دیگر روغن اسطوخودوس 

اگر مواد تشکیل دهنده روغن اسطوخودوس را بشنوید خودتان متوجه خواهید شد که این روغن چقدر برای سلامتی و زیبایی پوست مناسب است. روغن اسطوخودوس سرشار از کلسیم، ویتامین A و آهن است. این مواد باعث می شوند که روغن اسطوخودوس یک روغن همه کاره و بسیار به صرفه باشد. مختصری از مهارت های اصلی روغن اسطوخودوس را در زیر بخوانید:

  • ضد التهاب قوی و رفع قرمزی پوست
  • رفع و بهبود علائم اگزما
  • رفع چین و چروک هایی پوست با استفاده از ویتامین A و آنتی اکسیدان موجود در آن
  • پاکسازی پوست

روغن اسطوخودوس در آروماتراپی 

گلبرگ های ارغوانی رنگ گل لوندر شما را محو زیبایی و مست عطر گرم و مطبوع خود خواهد کرد و همین کافی ست تا عاشق این گل منحصر به فرد و خاص شوید. روغن استخراج شده از گل لوندر نیز با خواص متنوع خود شما را به یک طرفدار پر و پا قرص خود تبدیل می کند. روغن اسطوخودوس (لوندر) بیش از ۲۵۰۰ سال است که در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی، آرماتراپی، عطر سازی و … مورد استفاده قرار میگیرد؛ مصریان باستان از این روغن ارغوانی رنگ و معطر برای عطر سازی و رومیان باستان برای حمام و همچنین آرماتراپی استفاده می کردند. رایحه روغن اسطوخودوس جزو دسته رایحه های گلی محسوب می شود و عطر شیرین، ملایم و گرمی دارد. این روغن  پایه اصلی بسیاری از عطرهای برندهای بزرگ و معتبر در جهان است. بر روی رایحه روغن اسطوخودوس تحقیقات بسیار زیادی شده است. طبق یکی از آخرین تحقیقات، روغن اسطوخودوس یک آرام بخش قوی است و تا ۴۰ درصد به خواب راحت شما کمک خواهد کرد. همچنین استفاده از روغن لوندر در بخور سرد یا اسانس سوز می تواند فضای اتاق را پاکسازی کند.

Additional information

Weight۰٫۱ lbs
Dimensions۲ × ۱ × ۴٫۵ in
CompositionSingle Note
Purity۱۰۰% Pure
Shelf Life
Single Unit Dimensions
Single Unit Weight
Size

۱۰ Ml/ 0.34 Oz

وزن0.2 g
ابعاد5 × 4 × 10 cm

هنوز رتبه دهی نشده است

اولین نفری باشید که بررسی می کند “روغن اسانسی لاوندر”

برای آگاهی از تخفیفات ،فروش ویژه، اخبار و دانستینی های بی نظیر سایت آدرس ایمیل یا شماره تلفن خود را وارد نمائید.

ما را در شبکه های اجتماعی همراهی فرمائید.